Select year:
t

28/03/2009

Comics shop concert



Click HERE!

COOPER

La trajectòria d’Alejandro Díez, tant amb Los Flechazos com amb Cooper, és suficientment coneguda com per a entendre la nostra emoció quan es va mostrar encantat de col·laborar amb AUdiències. I més, quan molts de nosaltres en som admiradors declarats. Amb ell volíem estrenar-nos gravant al carrer però l’oratge amenaçava pluja i haguerem de buscar una localització a cobert, no massa lluny del lloc on havíen de tocar eixa mateixa vesprada. Núria, de la llibreria de còmics Futurama ens va donar tot tipus de facilitats, i la veritat és que no podríem haver escollit un lloc millor. Ara només faltava que arribara el grup, que venia directament de Barcelona, on havia tocat la nit anterior. A l’hora que havíem de trobar-nos, rebem una telefonada i Alejandro ens comunica que encara els queden 100 quilòmetres per arribar a València. Ens temem el pitjor perquè, en teoría, venien amb el temps just per gravar i anar-se’n a la prova de só. Mitja hora llarga més tard, estaven assentats, tot somriures i predisposició, tocant Canción de Viernes.

La trayectoria de Alejandro Díez, tanto con Los Flechazos como con Cooper es suficientemente conocida como para entender nuestra emoción cuando se mostró encantado de colaborar con Audiències. Y más cuando muchos de nosotros somos admiradores declarados. Con él queríamos estrenarnos grabando en la calle pero el tiempo amenazaba lluvia y tuvimos que buscar una localización a cubierto, no demasiado lejos del lugar donde tenían que tocar la misma tarde de la grabación. Nuria de la librería de cómics Futurama nos dio todo tipo de facilidades y la verdad es que no podríamos haber escogido un lugar mejor. Ahora sólo faltaba que llegara el grupo, que venía directamente de Barcelona, donde había tocado la noche anterior. A la hora que debíamos encontrarnos, recibimos una llamada y Alejandro nos comunica que todavía les quedan 100 kilómetros para llegar a Valencia. Nos tememos lo peor porque, en teoría, venían con el tiempo justo para grabar e irse a la prueba de sonido. Media hora larga más tarde están sentados, todo sonrisas y predisposición, tocando Canción de Viernes.


………………………………………………………

Nosaltres estàvem encantats amb el que acabàvem de presenciar i pels comentaris, el grup també semblava content amb el treball d’Ivan, el nostre tècnic de só, i de Josep, el càmera que ens va fer costat per a l’ocasió, donat que Marc no podia estar, i que va entendre perfectament de què anava la cosa. Futurama ja estava obert però encara no hi havia massa clients, així que aprofitem i canviem d’emplaçament per tal de gravar Steph, un altre dels temes inclosos a Aeropuerto, el nou àlbum de Cooper, la presentació del qual ha servit per a esta gira acústica.

Nosotros estábamos encantados con lo que acabábamos de presenciar y, por sus comentarios, el grupo también parecía contento con el trabajo de Iván, nuestro técnico de sonido, y de Josep, el cámara que nos echó una mano para la ocasión, dado que Marc no podía estar, y que entendió perfectamente de qué iba la cosa. Futurama ya estaba abierta pero todavía no había demasiados clientes, así que aprovechamos y cambiamos de emplazamiento para grabar Steph, otro de los temas incluidos en Aeropuerto, el nuevo disco de Cooper, cuya presentación ha servido de excusa para esta gira acústica.


………………………………………………………

Amb dos cançons ja ens donavem per satisfets. El nostre objectiu no ha sigut mai l’acumulació sino transmetre el plaer dels grups per participar al nostre projecte. Per això, tenint en compte que anaven curts de temps, hauríem entés que Alejandro i Mario donaren per finalitzat este AUdiències. Però, ells, lluny de sentir-se pressionats pel temps es mostraven relaxats i plenament volcats amb nosaltres. Ens traslladem a l’entrada de la llibreria, que a eixes hores ja comença animar-se i tots, clients inclosos, ens deixem atrapar per eixe hit immediat que és Hyde park. Quan Cooper deixen de tocar mirem el rellotge. No ha passat ni mitja hora des que entraren per la porta. Encara tenim temps d’acomiadar-nos amigablement.

Con dos canciones ya nos dábamos por satisfechos. Nuestro objetivo no ha sido nunca la acumulación sino transmitir el placer de los grupos de participar en nuestro proyecto. Por eso, teniendo en cuenta que iban cortos de tiempo, hubiéramos entendido que Alejandro y Mario dieran por acabado este AUdiències. Pero ellos, lejos de sentirse presionados por el tiempo, se mostraban relajados y plenamente volcados con nosotros. Nos trasladamos a la entrada de la librería, que a esas horas ya empieza a animarse y todos, clientes incluidos, nos dejamos atrapar por ese hit inmediato que es Hyde Park. Cuando Cooper dejan de tocar miramos el reloj. No ha pasado ni media hora desde que entraron por la puerta. Aún hay tiempo para despedirnos amigablemente.

WWW.MYSPACE.COM/COOPERARTIST
WWW.ELEFANT.COM/GRUPOS/COOPER

 





Cooper [Audi?ncies]
picture: Archivo Elefant



Cooper [Audi?ncies]
picture: Archivo Elefant

 


 

 

 

 

 

 

 

 

This website uses owner and from others cookies to improve ours services

If you continue visiting the site, we think you accept the use of them.
You can get more information into Cookies Policy.

Accept