Elige un año:
t

22/10/2010

El grupo de la semana



El grup de la setmana: Papa Topo

Us pensàveu que el tonti-pop havia mort? Doncs no, perquè ha tornat, i amb molta força, per culpa d’un dels seus creadors, Elefant Records, i la seva nova mina d’or, Papa Topo.

Qui?
La ment pensant del projecte és Adrià Arbona, mallorquí que no fa gaire que és major d’edat (¡!), i que ha convertit Barcelona en la seva nova base d’operacions. Ell compon, toca els teclats i hi posa la veu, cosa que també fa Paulita Demaiz, que l’acompanya a la guitarra. En directe, els acompanyen Juanjo Montserrat, a la guitarra, Manel Barjacoba, al baix, i Xim Cànoves, a la bateria.
Què?
Han ressuscitat el tonti-pop, que tothom donava per mort, de grups com ara Los Fresones Rebeldes o Juniper Moon, que també havien publicat discos a Elefant Records, i li han fet una mica la volta per adaptar-lo als nous temps que corren, amb frescor i joventut a parts iguals. Esperem que els grups preferits del seu líder (The Field Mice, Tullycraft, The Sea Urchins… influències del tot impensables per a les noves generacions) influeixin en un futur proper en les seves composicions amb Papa Topo.
Com?
Aquest any han debutat discogràficament a la discogràfica madrilenya Elefant Records, pioners del pop espanyol del mal anomenat tonti-pop, que són ideals per a tot el que Papa Topo representa. N’hi van estrenar un, amb ells, i el seu primer single, “Oso Panda“, una nova col·lecció de singles de vinil limitats, anomenada “New Adventures In Pop“. Els ha produit Guille Milkyway, de La Casa Azul, una nova garantia que els d’Elefant tenen entre mans la seva nova gallina dels ous d’or, i que aviat publicarà nou material.
Quan?
Precisament aquesta setmana, concretament dissabte 23, Elefant celebra una festa a la [2], amb els directes dels madrilenys Band À Part i els autèntics protagonistes de la jornada, Papa Topo.

 





Papa Topo [SerieBCN]
foto: Archivo Elefant



Papa Topo [SerieBCN]
foto: Archivo Elefant



Papa Topo [SerieBCN]
foto: Archivo Elefant

 


 

 

 

 

 

 

 

 

En esta web utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios

Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.
Puede obtener más información en nuestra Política de Cookies.

Aceptar