Elige un año:
t

15/05/2012

Aviva Veu [Es]: Artículo previo salida Single 7" "Lilà"



 

 

Després de tres llargs anys des que el petit segell lleidatà Quadrant Recordsedités un 12" d'uns joveníssims Renaldo & Clara, per fi arriba de la mà de la històrica Elefant Records la segona entrega física del grup encapçalat per Clara Viñals. Feia un grapat de mesos ja que havíem sentit a parlar d'aquest set polzades amb un grapadet de cançons, però no ha estat fins avui que la que havia estat discogràfica de grups referents de Renaldo & Clara com Le Mans oCamera Obscura ha anunciat oficial el llançament de "Lilà", nom de l'EP. Serà dins de la col·lecció New Adventures in Pop i a més d'aquest "Lilà", Elefant publicarà simultàniament les referències de les bandes The Ruskettes iKnickers.

 

Però centrem-nos en "Lilà", que és el que ens interessa. En aquest set polzades hi haurà quatre cançons, començant per la que dona nom a la referència, una de les cançons més boniques que hem sentit mai als lleidatans i de la que podreu veure'n un vídeo inèdit enregistrat al Far West català, a Almacelles, pròximament aquí a A Viva Veu. Completarà la primera cara la ja coneguda "D.", inclosa en aquell EP de Quadrant Records, i a la cara B trobem "Al final de les mans" (de la que també en tenim vídeo al forn) i "La mandra". Val a dir que les tres noves ja han estat airejades als darrers concerts de la banda i les sabem tan bones que la seva edició pren especial rellevància.

 

El set polzades d'Elefant Records serà una edició limitada a 500 còpies en vinil de color taronja i la portada -deduïm de la nota oficial d'Elefant- serà aquesta imatge tan evocadora de la Clara a un llac, amb una guitarra, al capvespre.

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

En esta web utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios

Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.
Puede obtener más información en nuestra Política de Cookies.

Aceptar